סוכרת

סוכרת – פשוט לאכול נכון

סוכרת היא בין המחלות הכרוניות השכיחות ביותר בישראל, ומהווה אתגר לאיזון.
מאפיינים לאיבחון:

סוכרת:  

סוכר בצום (8 שעות) – מ 126 מ"ג% ומעלה

HbA1c (המוגלובין מסוכרר) – מעל 6.4%

טרום סוכרת:  

סוכר בצום (8 שעות) – 100-125 מ"ג%

HbA1c (המוגלובין מסוכרר) – 5.7% – 6.4%

גורמי הסיכון העיקריים למחלה הם:

השמנה וחוסר פעילות גופנית/אורח חיים יושבני. 

סיבוכיה קשורים במחלות לב וכלי דם, אי ספיקת כליות, פגיעה בעיניים עד כדי עיוורון, פגיעה במערכת העצבים, קושי בריפוי פצעים ועוד.

כיצד ניתן לטפל במחלה?

איזון טוב של רמות הסוכר יוריד באופן משמעותי את הסיכון לסיבוכים ארוכי טווח. 

הפחמימות במזון בעלות ההשפעה הגדולה ביותר על רמות הסוכר בדם.

איזון כמותי ואיכותי של פחמימות בארוחות ואימוץ תזונה ים תיכוניתיסייעו לאיזון רמות הסוכר בדם, לוויסות משקל ולשיפור הבריאות הכללית, תוך כדי גמישות בבחירת המזונות והתאמתם להעדפותיכם. 

מוזמנים לפנות אליי להתייעצות טלפונית ללא תשלום – הבריאות בידיים שלכם!